5 Ocak 2011 Çarşamba

PİLATESTE GÖBEK ERİTEN HARAKET NE

  Göbek Yağlarını Eritmenin Yolu
Pilates hareketleri ile vücudun özellikle yağ birikimlerinin en fazla olduğu, bel, kalça, göbek, basen ve yan bölgelerdeki fazlalıklara karşı uygulayıp bu bölgelerde oluşan, yağlanmaları eritmeye vücudu forma sokmaya ve incelmek için uygulanan bir dizi egzersiz harekeleri sporudur.
Bu egzersiz hareketleri ile amaç doğru teknik ile bölgesel zayıflamayı ve vücudun sağlıklı bir şekilde çalışmasını enerji yakımını kolaylaştırma, doğru nefes alma gibi zayıflama ve kilo vermenin temek prensipleri baz alınarak egzersiz uygulamaları içermektedir.
Aşağıda resimli olarak pilates hareketlerinin nasıl yapılacağı ve ne işe yaradıkaları anlatılmıştır. Resimleri inceleyip okuyarak, ihtiyaç duyduğunuz hareketleri yeteri kadar sabah ve akşam olmak üzere uygulayın.. Bir de yediğiniz yiyeceklere çok dikkat edin, kilo aldıracak besinlerden uzak durmaya gayret gösterin ki fazlalıklarınızdan kurtulabilesiniz.
Pilates teknikleriyle, bölgesel zayıflama, göbek, basen, karın, kalça yağlarını eritme yakma, incelme ve vücut sıkılaştırma egzersizleri hareketleri resimleri;
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder